Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!

Το έχουμε πει, θα το ξαναπούμε όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να το εμπεδώσετε. Ο Εθνικοσοσιαλισμός και ο Ριζοσπαστικός Εθνικισμός ως ιδεολογίες και ως πρακτικές ΔΕΝ έχουν καμία μα καμία σχέση με την παράγκα. Ποιά είναι η παράγκα; Η ακροδεξιά. Σε αυτήν ανήκουν όσοι έχουν μέσα στο στόμα τους ένα πτώμα που θυμίζει την παλαιά Ελλάδα, με αναδρομή στην αρχαία Ελλάδα, με επίκληση στη νέα Ελλάδα που υπόσχονται, Ελλάδα πάντως το λένε. Στη δική μας λογική δεν υφίσταται αυτή η Ελλάδα, με την οποία παραμυθιάζουν τον κοσμάκη και γεμίζουν τις τσέπες τους με ζεστά ευρώπουλα με βιβλία του κιλού, με πύρινους λόγους στα κανάλια ή όπου αλλού τους δίνεται βήμα. Με τα βιβλία δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα. Με την πώλησή τους πάλι κανένα πρόβλημα. Ίσα-ίσα, είναι προτιμότερο οι νέοι άνθρωποι ν' αγοράζουν βιβλία, ακόμα και εάν αυτά δεν κάνουν ούτε για προσάναμα στο τζάκι, παρά ν' αγοράζουν ναρκωτικά. Υπό μία έννοια και τα δύο είναι 'ναρκωτικά'. Παράγουν εξάρτηση, με την διαφορά ότι τα ναρκωτικά σκοτώνουν άμεσα ή σε βάθος χρόνου, ενώ τα βιβλία αποβλακώνουν και αυτά άμεσα ή σε βάθος χρόνου σε οδηγούν στου Σινούρη. Καμία φορά καίνε περισσότερο απ' όσο τα ναρκωτικά. Έχουμε δει κάτι καρβουνιάρηδες, ουκ ολίγους, από υπερβολική μελέτη, έχοντας φτάσει να βλέπουν εξωγήινους που δεν κατάφεραν να δουν άλλοι κι άλλοι έχοντας πιεί όλα τα ναρκωτικά του κόσμου. Έχουμε δει κάτι καψίλια, κάτι θράκες αναμμένες, άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις. Ένα τέτοιο 'κάψιμο' τρώνε οι Εθνικοσοσιαλιστές από φετίχ και οι Εθνικιστές από κρατισμό. Οι πρώτοι την πατάνε την μπανανόφλουδα μπερδεύοντας τα μπούτια τους, λέγοντας άρες μάρες κουκουνάρες ανακατεύοντας στο μπλέντερ του μυαλού τους στοιχεία που 'τους κάνουν για εθνικοσοσιαλιστικά' και οι δεύτεροι αναμασούν σαχλαμάρες μπερδεύοντας την εθνεγερσία με το οποιοδήποτε πολιτικό καθίκι κουνάει μία σημαία ή έχει κάνει την Ελλάδα σημαία ευκαιριακή για ιδία προβολή.

Όποιος κουνάει μία ελληνική σημαία ή φοράει ένα σώβρακο με την ελληνική σημαία, δεν σημαίνει ότι είναι Έλλην ή Ελληνίδα. Ένα κομμάτι πανί, όπως είχε πει ένας μαρξιστής καθηγητής τις ημέρες των γεγονότων του Πολυτεχνείου του 1995, προκαλώντας τότε αντιδράσεις από τους 'αγανακτισμένους πολίτες' (ήταν ακόμα στην επικαιρότητα το, από αιώνων ξεπουλημένο, 'Μακεδονικό', η φιέστα του Μητσοτακεϊκου) δεν κάνει τον Έλληνα ή την Ελληνίδα. Όσο τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, έτσι και ένα άψυχο από πολιτικής οπτικής και ιστορικής συνέπειας αντικείμενο στα χρώματα της γαλανόλευκης δεν κάνει τον ελληνάρα. Όταν κάτι, ό,τι και εάν είναι αυτό, το κάνεις σημαία σου, αυτό υποδηλώνει ότι εκφράζει την ιδιοσυγκρασία σου. Όταν είσαι νεοέλληνας αποτυχημένος μικροαστός, διεφθαρμένος, τί και εάν κουνάς ελληνικό σημαιάκι, μαλάκας παραμένεις και όχι Έλληνας. Το ίδιο και ο φαναρίσιος πακιστανός που έτυχε να φορέσει μία μπλούζα με εθνόσημο ή το καπέλο μίας φίρμας με την ελληνική σημαία πάνω του, δεν τον κάνουν αυτομάτως 'Έλληνα'.

Η θέση μας είναι σαφής. Έλληνας δεν γίνεσαι με μία υπογραφή. Δεν λέγεσαι Έλληνας ακόμα και εάν δηλώνεις 'Έλληνας'. Έλληνας δεν γεννιέσαι μονάχα, είσαι γεννημένος Έλληνας στην ψυχή, έχεις ελληνική ψυχή, έχεις ελληνική καρδιά, το αίμα σου είναι ελληνικό, αλλά για να είσαι πρέπει να το δηλώνουν οι πράξεις σου. Δεν φτάνει να θέλεις, πρέπει και να μπορείς. Δεν φτάνει να λες, πρέπει και να είσαι. Και Έλληνες στην πράξη είναι πολύ λίγοι στο Ελλαδιστάν, όπως όλα δείχνουν. Καθόλου παράλογο εάν το σκεφτεί κανείς σοβαρά. Ελλαδιστάν λέμε, όχι Ελλάς. Ελλαδιστανοί κατακλύζουν το άλλοτε ιερό χώμα της. Ελλαδιστανοί μολύνουν τα νερά της. Ελλαδιστανοί κλέβουν τον αέρα της. Όμως πολλοί θέλουν να λέγονται ή να λογίζονται 'Έλληνες', αλλά δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Άλλοι από αίσθημα γενετικής-βιολογικής-φυλετικής κατωτερότητας και αντιλαμβανόμενοι την τιμή να είσαι Έλληνας, πασχίζουν ν' αποδείξουν σε όλους ότι είναι Έλληνες. Ποιοί είναι αυτοί; Για παράδειγμα όσοι ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είναι, δεν είναι, η ουσία είναι αυτή. Άλλοι επειδή είναι πράγματι Έλληνες, όπως αυτοί της Κάτω Ιταλίας ('Magna Graecia'). Άλλοι ξεχασμένοι Έλληνες είναι οι Βορειοηπειρώτες ή οι Έλληνες του Πόντου. Η περίπτωση των λαθρομεταναστών που πασχίζουν να ονομαστούν Έλληνες βασίζεται σε συμφεροντολογικά κριτήρια ή χρησιμοποιούμενοι ως εξιλαστήρια θύματα για την μπασταρδοποίηση των απομειναριών της ελληνικής φυλής στο εσωτερικό του Ελλαδιστάν. Να μπασταρδευτούν οι Ελλαδιστανοί είναι κομμάτι δύσκολο. Είναι μπασταρδεμένοι ήδη, πνευματικά. Ο στόχος είναι να μπασταρδευτούν οι εναπομείναντες Έλληνες που μπορούν να τους κάνουν την ζημιά και να μεταδώσουν φως.

Κατά τον ίδιον τρόπον η ακροδεξιά στην Ελλάδα, όπως οπουδήποτε αλλού στον εκπολιτισμένο κόσμο, χρησιμοποιεί το 'εθνικό σύμβολο' για να υπερασπίσει τα ιδιοτελή συμφέροντά της. Για την ακροδεξιά, το 'εθνικό σύμβολο' είναι ένα κρατικό σύμβολο. Η λέξη 'εθνικό' ηχεί γλυκά στα αυτιά του ευαίσθητου ανθρώπου που αντιλαμβάνεται πώς αποτελεί συνέχεια του έθνους του. Προτάσσοντας το 'εθνικό' αποκρύπτουν το 'κρατικό', το οποίο στην πραγματικότητα είναι. Η ελληνική σημαία αποτελεί κρατικό σύμβολο, πανομοιότυπο με την ισραηλινή σημαία, την σημαία του κράτους του Ισραήλ. Το Ισραήλ, ως γνωστόν, δεν εκφράζει 100% τον Εβραϊσμό, αλλά αποτελεί κομμάτι του ή της παγκόσμιας πολιτικής του. Έτσι και το Ελλαδιστάν, δεν εκφράζει 100% τον Ελληνισμό, αλλά αποτελεί τον ανασταλτικό μηχανισμό ανάπτυξής του. Το κράτος του Ισραήλ υποστηρίζεται από τον διεθνή Σιωνισμό. Οι Εβραίοι της διασποράς δεν θέλουν να ακούν την λέξη 'κράτος του Ισραήλ'. Σε αυτό έγκειται και η ιστορική διαμάχη που οδήγησε στην αποκάλυψη των 'Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών'. Πρόκειται για μία εσωτερική διαμάχη του Εβραϊσμού της Διασποράς με τους Σιωνιστές. Αλλά ας μην επεκταθούμε επ' αυτού υπό τον κίνδυνο να ξεφύγουμε από την ουσία του παρόντος. Οι Έλληνες της διασποράς και οι προδομένοι και εγκατελειμένοι από το προδοτικό ελλαδικό κράτος Έλληνες απανταχού της γης, δεν αισθάνονται καμία συμπάθεια για τον μηχανισμό που ονομάζεται 'ελληνικό κράτος' καταχρηστικά και προσχηματικά. Τουναντίον, αισθάνονται αγάπη για την πατρίδα που λέγεται 'Ελλάς' και περισσή τιμή που προέρχονται από το Γένος των Ελλήνων. Η ακροδεξιά επενδύει στην αγάπη των Ελλήνων για το αίμα, το έθνος, την φυλή, την ιστορία, την προέλευση, τη θρησκεία τους και εξαργυρώνουν σε ίδιον κέρδος. Είτε ψήφους, είτε προσωπική προβολή, είτε χρηματικά. Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα. Όμως, ουδείς εξ αυτών μπορεί να ζημιώσει πρακτικά την Ελλάδα ή τον Έλληνα. Η Ελλάς είναι αξία και ο Έλλην τίτλος αξίας. Είναι ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο να είσαι Έλληνας. Δεν χρειάζεται να έχεις φράγκο στην τσέπη σου. Κι όμως όλα αυτά τα καθίκια, οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση, όπου ο Έλληνας, ο προαιώνιος ΓΑΜΙΑΣ της Οικουμένης, να έχει υποτιμηθεί τόσο πολύ μέσα στην ίδια την κοιτίδα του, όσο στις έξω χώρες. Είναι κοινά παραδεκτό πώς λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω των αλητών που κυβερνούν μέχρι σήμερα το Ελλαδιστάν, οι Έλληνες κατέληξε να θεωρούνται, κατά βάση λόγω της άκρατης φιλομεταναστευτικής πολιτικής που ακολουθείται από τους αλήτες, οι χειρότεροι μέσα στην Ευρώπη. Ποιοί! Η κορυφή της Ευρώπης, η ίδια η Ευρώπη. Ό,τι θεωρούν οι Ευρωπαίοι ότι είναι δημιούργημά τους, οφείλεται στους Έλληνες. Και αυτοί οι αχάριστοι φέρονται στους Έλληνες, χειρότερα από τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στις πατρίδες τους.

Ακροδεξιοί υπάρχουν στην Ελλάδα. Ως τάση γενική και αόριστη και όχι ως τάση ψήφου. Τουλάχιστον όχι εκπεφρασμένη με τα έως τώρα δεδομένα. Η 'Χρυσή Αυγή' δεν πιάνεται 100% ως ακροδεξιά, αλλά ως ερμαφρόδιτη κατάσταση που φλερτάρει με την ακροδεξιά. Δεν τολμούν να αποκολληθούν από την ακροδεξιά, αλλά ούτε και να ταυτιστούν μαζί της. Είναι καιροσκόποι. Αυτή είναι η μοναδική εξήγηση για την στάση τους. Εθνικοσοσιαλιστές μία φορά δεν είναι από την στιγμή που δεν απευθύνονται καν σε Εθνικοσοσιαλιστές, αλλά σε ψηφοφόρους άλλων κομμάτων. Στο Ισραήλ η πλειονότητα ανήκει στην ακροδεξιά. Εκτός εάν εσείς γνωρίζετε Εβραίους που να είναι ακροαριστεροί. Οι Εβραίοι θέλουν τους υπόλοιπους λαούς να ασπάζονται την αριστερά, αλλά οι ίδιοι δεν πιστεύουν διόλου στην αριστερά. Αντίθετα, πολλοί επιφανείς Εβραίοι δηλώνουν ανοικτά την θέση τους υπέρ ακροδεξιών σχηματισμών σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Γαλλία. Θυμηθείτε το 'Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία' του καραμανλισμού και θα καταλάβετε τι σήμαινε. Διόλου τυχαίο το γεγονός ότι διάφορα εγχώρια ακροδεξιά καθίκια, όπως ο Βορίδης διατηρούν σχέσεις με την λεπενική φιλοϊσραηλινή ακροδεξιά της Γαλλίας. Το επίπεδο της ακροδεξιάς είναι τέτοιο, έως σημείου να εκτίθενται με τις ηλιθιότητές τους. Άχρηστοι όντες, δεν κατάφεραν να αγγίξουν την σκληροπυρηνική ακροδεξιά της Αμερικής. Κάτι μεταξύ βλαχοευρωπαίων και κατσιβελομεσογειακών φιλελεύθερων υπανθρώπων, κάτι μεταξύ μασονοκαραγκιόζηδων και εθνικό κλαρινογαμβρών. Ύστερα έχεις και την Ευγενία Μανωλίδου (κριτική επιτροπή με τον έτερο ακροδεξιό λιμοκοντόρο Ηλία Ψινάκη, ξέρετε αυτό τον τύπο που έκανε σταρ τον 'Σάκη' που έκανε συναυλίες στα κατεχόμενα, αλλά φοράει και αυτός ρουχισμό με ελληνική σημαία, αυτός που έσφιγγε το χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο) να σου λέει για τον εθνικό βιβλιοπώλη (όπως λέμε λαχειοπώλης) 'Δεν θα στήριζα τον Αδωνι αν με είχε απατήσει'. Τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση η Ευγενία. Ότι ο Άδωνις είναι τόσο μοιραίος ανήρ και 'της κάνει τη χάρη'. Να φταίει η κλασσική μουσική, ότι μας ψεκάζουν, ότι η μύτη βρίσκεται πολύ ψηλά, ότι ζει κάποια αρχαία τραγωδία στο παρόν; Ποιός ξέρει! Αυτή είναι η ελληνίδα μητέρα, η άλλη σπαρτιάτισσα που μεθαύριο θα προωθήσει τα δικά της παιδιά στην επόμενη κριτική επιτροπή με τα αντίστοιχα ψινάκια. Γιατί πάνω απ' όλα είναι Έλληνες. Ελλάδα δεν έχεις καθόλου ταλέντο. Έχεις κάλο στον εγκέφαλο και για αυτό πηγαίνεις κατά διαόλου. Ψηλά την γαλανόλευκη, με Ρουβά, Ψινάκη, Καρατζαφέρη, Γεωργιάδη, Βορίδη, Σαμαρά, Μιχαλολιάκο. Με τον Τσίπρα κατάρρευσαν τα προσχήματα. Ελλάδα πλέον είσαι και επίσημα Ελλαδιστάν.