Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Το κοράνι δεν το βάζεις στην τσέπη σε αντίγραφα...


Επειδή έχει κατακλυστεί η αγορά από το επίμαχο βιβλίο και επειδή στην χώρα αυτή φτάσαμε έως σημείου να δίνεται σε τιμή ευκαιρίας μέσω του ημερήσιου τύπου για να 'ενημερωθούν' οι Έλληνες για τις κορανιές, όσον αφορά το Κοράνι και την χρήση του ισχύουν τα κάτωθι για να τελειώνει το κραταιό παραμύθι. Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται από συστημικούς κύκλους περί σεβασμού όλων των θρησκειών, απλώς εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλομουσουλμανικής προπαγάνδας που αναπαράγεται από κύκλους της MIT που δρουν εδώ και δεκαετίες στην πατρίδα μας. Το Κοράνι έχει μία χρησιμότητα. Δεν είναι καν Ιερό κείμενο, όπως διαδίδεται. Όσοι προμηθευτήκατε το εν λόγω, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί χάρτου τουαλέτας. Εάν έχει σκληρό εξώφυλλο είναι ιδανικό για extreme καταστάσεις. Με λίγα λόγια, το Κοράνι μπορείτε να το βάλετε στον κώλο σας.
  
1. Το Κοράνι είναι ΜΟΝΟ βιβλίο βιβλιοδετημένο. 
 
2.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανατύπωσή του σε φωτοτυπίες γιατί αποτελεί ΙΕΡΟ κείμενο. 
 
3.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο διαχωρισμός του Κορανίου σε σελίδες. 
 
4.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι Μουσουλμάνοι να περιφέρουν το ΙΕΡΟ Κοράνι σε τόπους εκτός απο τόπους λατρείας και προσευχής. 
 
5.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το Κοράνι να το έχουν πάνω τους οι Μουσουλμάνοι διότι... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έρχεται σε επαφή με σωματικά υγρά κ.λ.π. 
 
6.Οι Μουσουλμάνοι για να πιάσουν στα χέρια τους το ΙΕΡΟ Κοράνι, πρέπει ΠΡΩΤΑ να ΠΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ και μετά να το αγγίξουν. 
 
7.Φυσικά απαγορεύεται να κυκλοφορεί φωτοτυπικό αντίγραφο τσαλακωμένο, τυλιγμένο και κολλημένο με ταινίες συσκευασίας.