Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'BONG', ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ (Ψ)ΩΡΑ

Σε αυτό το ιστολόγιο δεν χαριζόμαστε σε κανέναν πούστη και σε καμία πουτάνα που κάνουν business στο όνομα του εθνικισμού. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και δεν θα κλείσει εάν δεν τελειώσουμε με όλα αυτά τα σκουπίδια που έχουν κάνει τον εθνικισμό ένα άσυλο ανιάτων για να κατασπαταλήσουν τον χρόνο της πατρίδας μας. Άπαντες να είστε βέβαιοι ότι αυτό που αρχίσαμε, θα το τελειώσουμε με όποιο κόστος και όποιες απώλειες, τόσο για εμάς όσο για εσάς. Μην απαττάσθαι. Θα το κόψουμε το σχοινί, θα το τερματίσουμε το παιχνίδι, θα βιώσετε την φρίκη να τα βάζετε με αποφασισμένους. Θα τα κάνουμε πουτάνα και θα παρακαλάτε γονυπετείς να σταματήσουμε. Οι πύλες της κολάσεως άνοιξαν και σας περιμένουμε ως δούλους. Μην ξεχνάτε πώς κλειδοκράτορες στην κόλαση είμαστε εμείς και εμείς θα επιλέξουμε ποιοί από εσάς είσαστε άξιοι να βασανιστείτε μέχρι θανάτου σε αυτήν. Δεν έχουμε χρόνο να σπαταλήσουμε με κακής ποιότητας σάρκες.

Η ακροδεξιά παράγκα που έχει στηθεί στην μεταπολιτευτική Δημοκρατία της Ελλάδας αποτελεί τον κυριότερο εχθρό του Εθνικισμού. Ένα συνονθύλευμα φιλοϊσραηλινών, αντικομμουνιστών, νεοδεξιών, απολίτικων πατριωτών, οι οποίοι έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούτσα και προκαλούν ζημία με την διαιώνιση μίας αρρωστημένης κατάστασης στον εθνικισμό. Ποιόν να πρωτοπιάσουμε και να μην λερωθούμε; Αχνιστά σκατά μυρίζουν όλοι τους. Στο σήμερα, το όργανο γελοιοποίησης του εθνικισμού είναι η εφημερίδα για να τυλίξει κανείς τα ψάρια ή να σκουπίσει τον κώλο του. Ladies and Gentlemen, σας παρουσιάζουμε την 'Ελεύθερη (Ψ)Ώρα'. Πρόκειται για την εφημερίδα που ομολογουμένως έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Να συνενώσει σε ένα απίστευτο μείγμα τα ασυγκέραστα. Να φλερτάρει με το απόκομμα της Χρυσής Αυγής (το κόμμα που έχει βουλευτή τον μπογιατισμένο σατανιστή Καιάδα που δεν ξέρει να αρθρώσει λέξη και είναι από την λαϊκή συνοικία του Αιγαλέου), ενώ παράλληλα παίζει και τον αγωνιστή Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο, οι σχέσεις του οποίου με το κόμμα δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτό δεν είναι συνένωση εθνικών φωνών, αλλά ένα ακαδημαϊκό μπουρδέλο χωρίς κόκκινο φωτάκι. Η εφημερίδα αυτή αποτελείται από άτομα που εάν δεν είχαν βρει στέγη για να εκφράσουν την πολιτική σχιζοφρένειά τους, θα ήταν τρόφιμοι ψυχιατρείου. Δεν θα αναφερθούμε στις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον αποθανών ιδρυτής της, καθότι προέρχονται από αλλότριες πηγές και δεν τις υιοθετούμε για όλους τους λόγους του κόσμου. Όμως, τα διάφορα καθίκια που έχουν βρει κατάλυμμα σε αυτήν δεν θα αφήσουμε να συνεχίσουν το παιχνίδι τους στην πλάτη των εθνικιστών. Το εκπληκτικό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι αφελείς νομίζουν πώς στην εφημερίδα αυτή εργάζονται εθνικιστές. Απαττάσθαι. Το έχει αποκαλύψει απογοητευμένος ο αποθανών Στυλιανός Παττακός. Η εφημερίδα αυτή ζέχνει μπολσεβικισμό. Στην εφημερίδα για μπακαλόγατους εργάζονται μπολσεβίκοι που κάνουν κουμάντο στο τί θα γραφτεί και τί θα δημοσιευτεί. Είναι προφανές ότι μία εφημερίδα σαν αυτή, με έδρα της την περιοχή των Εξαρχείων, με το εθνικοταλιμπάν προφίλ που πλασάρεται στις σελίδες της, που δεν έχει ενοχληθεί καθόλου από τους 'αντιεξουσιαστές', που δεν έχει δεχτεί έστω μία επίθεση, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει άπαντες.

Όπως στο ίδιο φύλλο χωράει ο Μιχαλολιάκος με τον Περίανδρο, το ίδιο χωρούν το δωδεκάθεο που πλασάρουν οι αριστεροί με την χριστιανοταλιμπάν κατάνυξη που θυμίζει την έτερη μπακαλοφυλλάδα του παρακράτους, 'Στόχος'. Μαζί με τον Παϊσιο, χωρούν ο Λιακόπουλος και τα 'Ορφικά' του Πασσά. Σκέτο πουταναριό η 'Ελεύθερη (Ψ)ώρα'. Ανταγωνιστές και συνεταιράκια στην φόλα ο 'Στόχος' και το 'Μακελείο' του σχιζοφρενούς trash Στέφανου Χίου. Όλα τα ακροδεξιά απολειφάδια έχουν μαζευτεί σε αυτήν. Εκμεταλλεύονται την αγνή αναζήτηση μίας όασης εθνικής ανάτασης μέσα στον κυκεώνα της θολοκουλτούρας και πουλάνε αέρα κοπανιστό. Δεν διαφέρουν από τους σιχαμένους ανθρώπους που μας κατακλύζουν στην καθημερινότητά μας. Από τους οπαδούς του βολέματος, του ρουσφετιού, της λαμογιάς, της αρπαχτής, της ατομικής προβολής, από τους νοσταλγούς της παλαιάς Ελλάδας των πολιτικών παθών, κλπ. Θα αντιμετωπιστούν δυσανάλογα, όπως τα άλογα. Στην Ελλάδα θα σηκωθεί ένα κίνημα εκδίκησης που δεν θα έχει προηγούμενο. Ένα κίνημα λαϊκών τιμωρών που θα τσακίσει τα κόκκαλα των εκμεταλλευτών της λαϊκής δυσανεξίας. Η ανοχή στην ακροδεξιά παράγκα τέλειωσε. Έρχεται η Δικαιοσύνη. Ήρθε η ώρα να φοβηθείτε...