Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ

Όντως, με τα μνημόνια δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά και με τα οικονομικά έχουν παγώσει τις σχέσεις τους. Κάποιοι βιάστηκαν να επικρίνουν τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ότι έχουν στερέψει από πρωτοποριακές ιδέες. Το κόμμα αυτό δεν παίζεται, δεν υπάρχει και φυσικά δεν έχει προηγούμενο, δεν αντιγράφεται. Εδώ και αρκετές εβδομάδες συμβαίνει κάτι πρωτοφανές. Η πρώτη φορά αριστερή συγκυβέρνηση δίνει πολιτικό άσυλο και ποιός ξέρει τί άλλο (κώλο;) στον σωτήρα της Ελλάδος, τον άνθρωπο που θα 'σώσει' ως άλλος υιός θετού αριστερού τους Έλληνες από όλες τις κακοτοπιές. Ο Τσίπρας ήταν το ξηροκάρπιο μέχρι να στρώσει το στομάχι από το πιοτό. Ο Chris Okafor είναι ο πραγματικός ηγέτης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ντάξει, μπορεί ο Αλέξης να μας έπαιξε χοντρή πουστιά, να υποσχέθηκε παπάδες και τελικά να την βγάλαμε με παπαδάκια καλαματιανά, αλλά δεν είχε πει την τελευταία λέξη του. Πολύ σκληρός και 'too white for you' για να πεθάνει ή να μαυρίσει ο Αλέξης Τσίπρας. Σαν άσσο στο μανίκι του έκρυβε το μεγάλο πουλέν του παγκόσμιου κινήματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (for the people) τον Okafor. Έτσι το κέντρο της αθηναϊκής χαβούζας πλημμύρισε από χιλιάδες αντίγραφα μίας πατριωτικής αφίσας στην οποία αναγράφονται 'ω του θαύματος' τα εξής:

'Ο παράλυτος θα περπατήσει, ο τυφλός θα δει, ο κουφός θα ακούσει, ο άρρωστος θα αναρρώσει, Σωτηρία, Οικονομική Πρόοδος'.


Χρόνια είχαμε να δούμε γαλανόλευκες στους τοίχους, σε όλες τις γειτονιές, σε όλες τις πλατείες. Το χρώμα του δέρματος δεν έχει καμία σημασία. Αρκεί να τραβάμε τζούρες από γαλανόλευκη. Αλάνια, εκεί κάτου στην Κουμουνδούρου, το έχετε πάει πολύ παρακάτω το πράγμα, δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε στο μεταφυσικό μεγαλείο της νέας αριστεράς. Τώρα πια όλοι βλέπουμε το πολιτικό σχέδιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για έξοδο από την κρίση και ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πρωτόγνωρη απειλή της ανάπτυξης. Νομίζαμε ότι απλώς θέλατε ψήφους και δεν ενδιαφερόσασταν για φυλετικά ζητήματα. Η ιδέα της ανάπτυξης, σχεδόν αρχίζει να μας φοβίζει, διότι δεν σας είχαμε πάρει στα σοβαρά. Δεν περιμέναμε τέτοιου είδους ανάπτυξη. Φτάνει πια, αρκετά με τα ανόητα παραμύθια των συντηρητικών. Οι μαύροι έρχονται στην Ευρώπη για να ασπρίσουν, οι λευκοί μεταναστεύουν για να μαυρίσουν και όχι για να εργαστούν όπως διαδίδουν τα έμμισθα φερέφωνα της Ρηγίλλης. Τα τουρμπάνια και οι λευκές στολές είναι 'του κώλου'. Η Ευρώπη θα καθαρίσει από την βρώμα των φυλετιστών που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας. Η ακουαρέλα μας έχει όλες τις αποχρώσεις του γκρίζου. Όσο περισσότερο τρίψουμε το μαύρο τζίνι, το λευκό θα ξετρυπώσει από το λυχνάρι. Μην είστε κοροϊδα! Η οικονομική ανάπτυξη θα προέλθει από την μεταφυσική αφύπνιση.

ΥΓ1: Το πακέτο του 'Liberation City' είναι πλήρες και καραμπινάτο. Όποιος προλάβει, θα σωθεί. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΥΓ2: Λες να είναι διαβολική σύμπτωση; Γιατί κάθε φορά που βλέπουμε μέλη της μαύρης φυλής, μας σκάνε κάποιες ανώμαλες σκέψεις σε σχέση με την απώτατη φυλετική καταγωγή κάποιων 'συναγωνιστών'; Λες;
ΥΓ3: 'Συναγωνιστή', πρόσεχε τον διπλανό σου. Σε κάθε εκδήλωση που δίνεις το 'παρών', αντί να κοιτάζεις κανένα συναγωνιστικό κωλαράκι (το τυρί), καλό είναι να βλέπεις τον νέγρο (του Μoριά) που έχει μεταμφιεστεί σε λευκό και κοιτάζει εκείνος πρώτος το δικό σου το κωλαράκι (η φάκα). Διάλεξε και πάρε μαδαφάκα. Παίζεται, 50% να γαμήσεις και 50% να σε γαμήσουν. It's your choice!