Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

'SPANDAU BALLET' Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Όπως ξεβράζονται στη στεριά οι λαθρομετανάστες με τα καλοσιδερωμένα ρουχαλάκια τους χωρίς βρωμιές, άλατα και με αδιαβροχοποιημένα τα λεφτουδάκια στις τσέπες τους, έτσι και ο Καρατζαφέρης ξεβράστηκε όχι στην παραλία των νέων επιβατών της δημοκρατίας, αλλά στην παραλία της άτυπης συγκυβερνητικής δημοκρατίας με την ανανεωμένη πολιτικάντικη ενδυμασία του. Αυτή τη φορά έχει νέους συνοδοιπόρους. Αμόλυντους ωστόσο χρεοκοπημένους ακροδεξιούς, στρατηγούς και όλο το κακό συναπάντημα της εθνικοφροσύνης. Τον εχάλασε πολύ το ευρωβουλευτιλίκι που έχασε. Το 'λαϊκός' μας ετελείωσε χρόνια πολλά (Γιώργη!) και το γύρισε σε 'εθνικός'. Του πάει, διότι ένας γεννημένος σταρ δεν θα μπορούσε παρά να είναι εθνικός. Και σίγουρα χατίρι δεν χαλάμε σ' έναν εθνικό σταρ. Απ' αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι ο μπραντεφεράς ανταγωνιστής του Arnold, Καρατζαφύρερ, έκανε ενόργανη γυμναστική ή μπαλέτο (ο ορισμός του 'Spandau Ballet') σε κάποια προηγούμενη ζωή. Ο αρχιτσάτσος κωλοτούμπας καναλάρχης της εγχώριας, διοικούμενη από τους Ισραηλινούς, ακροδεξιάς εγκληματικής συμμορίας 'Νέα Δημοκρατία' του Κούλη, νεκραναστήθηκε από την πολιτική προφάνεια στην οποία καταδικάστηκε από τη Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας να συγκροτήσει έναν νέο ακροδεξιό πόλο με τον μανδύα του αντικομμουνισμού. Ο αντικομμουνισμός είναι μία σάπια εισαγώμενη πατάτα από την Αμερική και κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει ότι το κόλπο δεν πιάνει. Για να μην μυρίζει άσχημα η πατάτα εξ Αμερικής, την πασάλειψαν με φιλορωσικό άρωμα και τελικά μυρίζει πιο πολύ. Η παράταξη του είναι αυτή που νομιμοποίησε τους κομμουνιστές, παρεκτός ο Καρατζαφύρερ δεν το γνωρίζει. Εδώ θα μας πείτε ότι η Κανέλλη είναι κομμουνίστρια, όπως λέμε 'ή με την αριστερά ή με την Κανέλλη'. Ζητούμε συγγνώμη, αλλά ξεχάσαμε ότι ήταν αγαπημένη του γκόμενου του Θόδωρα, του γέρου του Καραμανλή, και ότι επί επαράτου '21ης' δεν στερήθηκε πόστο ή μεροκάματο. Εκλεκτικές συγγένειες της αριστεράς και η μαμά Αμερική που νταντεύει το ακροδεξιό μωράκι της. Άλλη μία κυβίστηση και το κόμμα είναι έτοιμο. Η Καγκελαρία της Αγίας Δημοκρατίας τον περιμένει. Έρχεται και είμαστε χιλιάδες, αυτοί που ξερνάμε στο όνομά του. Για την εκπομπή του Αρναούτογλου, καλός είναι.

Ένα πολιτικό πτώμα δεν μπορεί να νεκραναστηθεί από μόνος του. Χρειάζεται ο πολιτικός δράκουλας που θα του κάνει την ένεση αδρεναλίνης για να επανέλθει. Και ο Δράκουλας ζει, δυστυχώς ζει ακόμα, και δεν βρίσκεται σε κάποιο μουσείο στην Τρανσυλβανία ή στα Εξάρχεια, αλλά κάνει διακοπές στα Χανιά. Είναι μήτσος και τάκης, δύο σε ένα. Ή Καρατζαφέρης με το ανάλογο 'πολιτικό εκτόπισμα'. Και επειδή έχει καταντήσει κουραστικό, πέρα από αηδιαστικό, ότι σε αυτή την χώρα πέρα από την πολιτική καταπίεση έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μία αισθητική καταπίεση, δεν το κρύβουμε άλλο, ναι, δεν γουστάρουμε να βλέπουμε την φάτσα του Καρατζαφύρερ, να λέει τις πολιτικές παπαριές του όταν τον καλούν να πάρει θέση στα πολιτικά τεκταινόμενα, ως μετρ της πολιτικής αλητείας. Οι πολιτικοί δεν είναι απλά ψεύτες, είναι από έναν άλλον μακρινό πλανήτη και δεν τους καταλαβαίνουμε. Μιλάνε μία δική τους γλώσσα και δεν έχουν επαφή με εμάς τους υπόλοιπους. Ο Καρατζαφύρερ διέλυσε το γελοίο κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., ναι, το κόμμα των ανδρολόγων σεξολόγων, το κόμμα του Αϊβαλιώτη και του Ρακιτζή, αυτό το 'πολύ σοβαρό κόμμα' που ευαγγελίζονταν την επιστροφή σε άλλες δεκαετίες, στην παλαιά Ελλάδα του κομπογιαννιτισμού της πολιτικής ψαλιδοκωλίασης. Ο μασονικός και κυπατζίδικος γιαλατζί νεοορθόδοξος συρφετός του Καρατζαφέρη μετακόμισε στην Νέα Δημοκρατία, όπου ουδείς εκ των Βορίδης και Γεωργιάδης έδωσαν εξηγήσεις για την μετακόμισή τους, όπως και ο κωλοτούμπας για τη εσπευσμένη αυτοδιάλυση-κηδεία του πολιτικού πτώματός του. Δεν του ασκήθηκαν πιέσεις, αλλά ο μηχανισμός που κρύβεται πίσω από την επωνυμία 'Νέα Δημοκρατία Μαο τσε Τούνγκ Α.Ε' του έδωσαν εντολή να το κάνει. Όσες παπαριές και αν πει στον εκάστοτε Θέμο, δεν πείθει κανέναν. Καμία πίεση δεν δέχτηκε ο μπάρμπα-Γιώργης, αλλά ως γλείφτης του μητσοτακείκου, εκτελεί τα προσυμφωνημένα. Να αποτελεί τον αντιδραστικό μπαλαντέρ της ακροδεξιάς. Να είναι ο δορυφόρος, το ακροδεξιό άλλοθι της Νέας Δημοκρατίας. Ναι Γιώργη, γνωρίζουμε πως πονάνε όλα αυτά, αλλά αυτά συμβαίνουν, όπως τα σκατά που λένε και οι φίλοι σου οι Αμερικανοί. Είναι τα σκατά που θα φας όχι μόνο στην κάλπη, αν το τολμήσεις, αλλά και δημοσίως. Τέρμα το ακροδεξιό τσίρκο. Οι εθνικιστές γαμάνε και τις εκλογές και κάτι κωλοτούμπες σαν και εσένα. Συνεννοηθήκαμε ακροδεξιά απομίμηση του Στηβ Ντούζος;

Ως 'Hellas or Dead', αν κι όποτε γίνουν εκλογές, θα πράξουμε το πολιτικό καθήκον μας, εξαπολύοντας έναν βρώμικο πόλεμο στην ακροδεξιά παράγκα που θα έχει πολλά μέτωπα και προεκτάσεις. Αρκετά με το παραμύθι που κρατάει χρόνια πολλά. Ρεζιλέψατε και εξαπατήσατε κατά συρροή τους πατριώτες και τους εθνικιστές με τις πολιτικάντικες αναδιπλώσεις σας περί ενός ευρύτερου πατριωτικού μετώπου. Η Ελλάς τελεί υπό κατοχή. Κομματικό μέτωπο σημαίνει χελώνα που τρέχει σε κατοστάρι. Η κατάσταση στην οποία οδεύει το ραγιαδιστάν είναι μη αναστρέψιμη. Ο ασθενής είναι τουλάχιστον κλινικά νεκρός. Όσοι έχουν εναποθέσει την ελπίδα τους σε κόμματα, είναι γελασμένοι. Όμως, είναι ιεροσυλία του κάθε Καρατζαφέρη, ο οποίος αν είχε το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας, θα έπρεπε να είχε κλείσει ακόμα και το πορνοκάναλό του, να τολμάει να επανέλθει, αν δεν προηγηθεί κάποια κωλοτούμπα ή κάποια εντολή από το μητσοτακέικο, στην πολιτική ως 'εξυγιαντής'. Που πας ρε κακομοίρη Καρατζαφύρερ; Άκουσες τις ακροδεξιές κορώνες για Παλαιολόγους και Κωνσταντινούπολη και πας να επωφεληθείς; Τόσο λαμόγιο. Τόσο λαμόγιο. Αλλά αυτή τη φορά, όχι φυσικά για εμάς που δεν ψηφίσαμε ποτέ, αλλά από τους αφελείς, καλό είναι να γνωρίζεις πως μέσα στον κουβά που θα έχεις για κάλπη θα υπάρχουν μονάχα σκατά για εσένα. Και αυτό πάρτο προσωπικά, διότι κανείς δεν μπορεί να αποφύγει κάποια πράγματα. Το νου σου ακροδεξιό κολλητήρι. Επειδή σε πήδηξε 'πολιτικά' η Χρυσή Αυγή και το κύρος σου πήγε περίπατο, ως αρπακτικό που είσαι, με το που μυρίστηκες κρέας με το 'προσφυγικό', βγήκες από την σκατότρυπά σου. Και εκεί θα μείνεις. Μην αγχώνεσαι, για αυτό θα φροντίσουμε εμείς.

Quiz: Τι πιστεύετε πως θα υποσχεθεί ο Καρατζαφύρερ στους αφελείς των τόξων;

1) Θα διώξει τους λαθρομετανάστες και θα κρατήσει τους νόμιμους για ξεκάρφωμα.
2) Θα κλείσει φυλακή το πολιτικό κατεστημένο και θα κυβερνήσει μαζί με τον Τσοχατζόπουλο, επειδή είναι οι μόνοι που έχουν καθαρά χέρια και διώκονται για τις ιδέες τους.
3) Θα τετραγωνίσει τον κύκλο και τα τρίγωνα πανοράματος.
4) Θα κάνει προέλαση με τεθωρακισμένα στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα τον περιμένει ο Πούτιν με μπερλουσκονικά πιπίνια και άφθονη βότκα Καρατζαφερόσκαγια.
5) Τίποτα από όλα αυτά, γιατί άπαξ μία φορά κωλοτούμπας, ες αεί κωλοτούμπας.
6) Ο Arnold θα σκίσει όλα τα προγραμματα για βάρη και θα αποκαλύψει στην ανθρωπότητα πως οι ασκήσεις ανήκουν στον Καρατζαφύρερ.
7) Θα τα κάνει όλα και πολύ περισσότερα επειδή είναι φιλότιμος, διότι δεν φέρει τυχαία το όνομα του Αγίου Γεωργίου και δεν έχεσε τυχαία το περιστέρι στην μοσχαροκεφαλή του.
8) Δεν θα προλάβει να κάνει τίποτα απ' όλα αυτά, διότι θα πάει σκαστός από καρδιακή προσβολή στην ιδέα της ανασύστασης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και θα τιμάται ες αεί ως εθνομάρτυρας που έδωσε τη ζωή του για την γραικοϊδεοληψία της μικρής και εντίμου Ελλάδος.

Ό,τι κι αν συμβεί, Καρατζαφύρερ, θα είμαστε μαζί. Στο Α' Νεκροταφείο! Οι δρόμοι μας ανήκουν!