Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Είναι ευκόλως αντιληπτό ότι αυτό το blog, αν μη τι άλλο ξεχωρίζει για τον σαρκασμό των συντακτών του. Επειδή αντιλαμβανόμαστε το σύγκρυο που πιάνει τους ιντερνετάκηδες και τους γκατζετάκηδες του κωλοχώρου που ονομάζεται 'εθνικιστικός' ή ό,τι άλλο, δεν είμαστε 'συντακτική επιτροπή ή ομάδα'. Αυτές τις μαλακίες τις αφήνουμε κληρονομιά στους γλείφτες των μπολσεβίκων. Ειδικά στην καλύβα των λεγόμενων 'εθνικοσοσιαλιστών' έχει αρκετούς από δαύτους. Πρόκειται για μπολσεβίκους στο αίμα και καπιταλιστές στην ψυχή. Φαντάζει φαιδρό και ηχεί αστείο, να θεωρήσει κανείς πως στήνοντας μία επιτροπή στην οποία μετέχουν ο Μπάμπης, ο Σάκης, ο Άκης, ο Μάκης, ότι ξεγελάει τις μάζες. Ξυπνάτε μαλάκες, οι νεοέλληνες δεν μπαίνουν καν στις σελίδες που στήνετε και έχετε καταναλώσει όλο σας το είναι. Πάρτε το αλλιώς! Ασχοληθείτε με άλλο άθλημα, αλλιώς παρατήστε το, δεν το έχετε. Γίνεστε κατι-ναζί και στο τέλος μόνοι σας αντι-ναζί. Σιχαμάρα έχει διαποτίσει μέχρι το μεδούλι από την ξύλινη γλώσσα των κομπάρσων εντός και εκτός της Βουλής. Κι επειδή τα νοήματα δεν έχουν ανάγκη να εξωτερικευτούν αλλιώς, παρά μονάχα εκφράζοντας αυθεντικά τον εαυτό τους, σκεφτήκαμε πως είναι προτιμότερο να τα αφήσουμε χύμα στο κύμα, να πλέουν στο πέλαγος του νου του καθενός, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι θα πει ο Μπάμπης, ο Σάκης, ο Άκης, άντε και ο Μάκης...

Προ των εκλογών είχαμε αναρτήσει ένα μήνυμα που ελάχιστοι, πιστεύουμε, το αντελήφθησαν. Όχι για κάποιον άλλον λόγο, αλλά οι εθνικιστές του 'χώρου' δεν μας πείσανε για το υψηλό τους IQ. Το μήνυμα είχε να κάνει με την πατριωτική μπαρουφολογία περί 'έξυπνης ψήφου'. Με σαρκασμό δείξαμε τον ανεπανάληπτο Βασίλη Λεβέντη. Γιατί έτσι γουστάραμε. Να εκτοξεύεται κανένας καρκίνος εκεί μέσα, όχι τίποτα άλλο, λέγε-λέγε, στο τέλος ίσως κάτι να μείνει και να μας αφήσει κανένα κοπρόσκυλο χρόνους. Εξάλλου οι κηδείες έχουν και τα τυχερά τους. Ατυχήματα, συναντήσεις, γνωριμίες, κτλ. Δεν είναι κακό να λες αντείο σε έναν νεκρό. Για αυτό 'be careful' με ποιούς μιλάτε εκεί μέσα στη Βουλή. Υπάρχουν χολερικοί τύποι που χύνουν χολή. Ανίατη η ασθένεια και πολλοί οι ασθενείς. Προτείνουμε να βαφτεί κάτασπρο το κτίριο της Βουλής για να ταιριάζει το έξω με το μέσα. Σε μία Βουλή όπου ο πολίτης μπορεί να επιλέξει με ευκολία ανάμεσα σε κόμματα για όλα τα γούστα, όσο βιτσιόζος μπορεί να είναι κανείς, έλειπε μία φυσιογνωμία που αν μη τι άλλο έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο ο ψηφοφόρος. Με σεβασμό πάντοτε στο δημοκρατικό δικαίωμα του αποχαυνωμένου πολίτη, όχι Έλληνα-πάει πολύ, δεν νομίζετε;-αφουγκραστήκαμε τον πόθο για κλαυσίγελο εντός και εκτός Βουλής. Τον θέλουμε όσο κανέναν άλλον να παρεμβαίνει στον δημόσιο βιο και να τον τρώμε στη μάπα στα τηλεοπτικά πάνελ. Βαρεθήκαμε τον Στρατούλη, τον Παφίλη και την Κανέλλη. Ο Βασίλης Λεβέντης είναι ο κατάλληλος για να ομιλήσει περί φασισμού και περί αντιφασισμού. Οι υπόλοιποι είναι γατάκια μπροστά του. Να πιάσουν τόπο τα φραγκάκια του δημοκρατικού πολίτη. Τα δικά μας τα φυλάμε για άλλους σκοπούς.

Δείξαμε πόσο νοιαζόμαστε τον πολίτη και επιλέξαμε αυτό που θεωρήσαμε ως το καλύτερο για αυτόν. Μία πιστή εικόνα του μέσα στη Βουλή. Ένας ομοούσιος του φασίστας και αντιφασίστας. Να γελάσει το χειλάκι του πικραμένου συμπολίτη μας. Όλο τηγανήτα η κατάσταση. Να ακούσουμε και κανά καλό καρκινιάρικο τσιτάτο. Όλο Τσίπρας, Φώφη, Μπακογιάννη, κλπ. Να ακούσουμε και κανά χορατό από το στόμα του Βασίλη. Χαλάλι του οι 10 έδρες και ας είναι όλοι τους λαμόγια που θα τσεπώνουν το ρευστό. Αν το δεις όπως πρέπει, και γιατί να μην το δεις άλλωστε, αφού δεν έχεις μία να πληρώσεις τα φακελάκια που σε επισκέπτονται στο τέλος κάθε μήνα, γιατί να σε νοιάζει από που τα παίρνουν ή από που και ποιούς θα τα πάρουν; Ειδικά αν δεν έχεις την πρόθεση να τους δώσεις φράγκο, εκεί γίνεται όλο και καλύτερο. Τελικά η Δημοκρατία είναι η κορύφωση της ηδονής. Τι να κλάσει η ψήφος μπροστά στην εκλογή, δηλαδή. Χρεώνεις άλλα καθίκια που πιστεύουν στην δημοκρατία. Ό,τι καβαλάς, το πληρώνεις, όπως λέει ο λαός. Και επειδή το πήδημα είναι πολύ οικείο στους συμπολίτες μας, γιατί όχι; Να πληρώσετε λοιπόν όλοι, κύριοι και κυρίες, εσείς που πιστεύετε στη Δημοκρατία. Εμείς απλώς σας βοηθήσαμε έμμεσα να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. Να έχετε ένα πολιτικό ζώο στο parliament για να αξιοποιούνται τα φραγκάκια σας. Να υπάρχει και ένας Λεβέντης εκεί μέσα. Τους υπόλοιπους τους βαρεθήκαμε ήδη. Είδαμε τις μπουγελόφατσες τους και είπαμε 'δεν πάει άλλο'. Ένας γυαλαμπούκας δεν θα χαλάσει τη γιορτή. Ένας έμεινε απ' όξω, ένας άλλος μπήκε. Λαφαζά, ξέρετε εσείς. Τώρα Λεβεντά! Ντόπιο πράμα. Παπούτσα από τον τόπο σου. Άντε γειά!

Παρακαλούνται οι νεοεκλεγέντες βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, να παραμείνουν πιστοί στα ιδανικά των 'συναγωνιστών' Αλέξανδρου Παπάγου και Αλέξανδρου Παπαναστασίου, καθιερώνοντας ένα περιβραχιόνιο με το σπαρτιατικό 'Λ' σε ένδειξη αφοσίωσης στον ηγέτη της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Η Αρχή του Αρχηγού επιτάσσει ολοκληρωτικό σεβασμό στις αποφάσεις του. Από δω και στο εξής θα μετράμε τον χρόνο από την ημερομηνία γέννησής του. Όσο περισσότεροι σωσίες και μιμητές του Βασίλη Λεβέντη καταφέρουν να εισχωρήσουν στην τρύπα της Βουλής, τόσο καλύτερα για μας. Η Δημοκρατία δεν γνωρίζει αδιέξοδα. Τώρα ξέρεις γιατί...

'Τίμια' λοιπόν και μάγκικη ήταν η ψήφος στην Ένωση Κεντρώων, στο κόμμα που έχει κάνει την πιο οργανωμένη πολιτική δράση σε ολόκληρη την επικράτεια. Αλησμόνητα θα μείνουν τα συνθήματα του κόμματος δίπλα από σβησμένα αντιφασιστικά...Ποιοί από εσάς κάνατε όσα έχει κάνει με ανιδιοτέλεια (λέμε τώρα...) η Ένωση Κεντρώων (και καλά...) για τον ελληνικό λαό; Κανείς...γατάκια!