Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΟΝ ΔΥΟ, ΟΧΙ ΤΡΙΑ.

Με τον χαιρετισμό της ομάδας του 'Hellas or Dead' ξεκαθαρίστηκε η τοποθέτηση μας. Υποστηρίζουμε μόνο τους Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές (ΑΜΕ) και τις εθνικιστικές και εθνικοσοσιαλιστικές ομάδες που τους στηρίζουν. Κανέναν άλλον και καμία μάζωξη γραφικών που δεν έχουν αφήσει 'Like για Like' στο facebook και παριστάνουν τους μεγάλους ιδεολόγους. Ούτε μισόλογα, ούτε αερολογίες. Τους υποστηρίζουμε γιατί είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα που έχει αρχίδια και συνδυάζει λόγο και πράξη σε μία πρωτοποριακή επαναστατική σύνθεση. Οι συναγωνιστές έχουν ξεκαθαρίσει που τοποθετούνται ιδεολογικά. Ούτε 'ναι μεν, αλλά', ούτε 'λίγο από το ένα, λίγο από το άλλο'. Δηλώνουν, κατά τη γνώμη μας είναι-οι μόνοι συνεπείς-Ριζοσπάστες Εθνικιστές. Οποιαδήποτε άλλη χονδροειδής απομίμηση είναι εκ του πονηρού και έχει διαλυτικά κίνητρα και θα πρέπει να την αποφεύγετε και να την καταδικάζετε σε αφάνεια. Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πολεμική που ασκείται εναντίον τους οφείλεται στο ότι έχουν ξεσκεπάσει για τα καλά την εγχώρια εθνικοφροσύνη που καλυπτόταν κάτω από ένα σάπιο ιδεολογικό περίβλημα. Λίγο Παπαδόπουλος, λίγο Μεταξάς, λίγο Χίτλερ, λίγο Μουσολίνι, λίγο φιλο-ισραηλινή κατεύθυνση και λίγο παρακρατιλίκι, είναι τα έργα και οι ημέρες του βρωμερού ακροδεξιοναζιστικού χώρου που αποτελεί μπάσταρδο τέκνο της Νέας Δημοκρατίας και η αποστολή του είναι να σαμποτάρει με την ύπαρξη του οποιαδήποτε υγιή επαναστατική προσπάθεια. Ούτε απολογητές, ούτε υπερασπιστές των ΑΜΕ είμαστε ή θα γίνουμε, αλλά η αλήθεια πρέπει πάντοτε να λέγεται. Μπορούμε να αποκαλύψουμε αρκετά σημεία της πολεμικής που ασκούν κάποια έμμισθα καθίκια αυτού του χώρου εναντίον τους, αλλά θα προτιμήσουμε να τους τιμωρήσουμε διαφορετικά. Με την απαξίωση μας προς αυτούς. Μηδενικά ήταν και τέτοιοι παραμένουν.

Η εικόνα των περιπλανώμενων εθνικιστών στο διαδίκτυο, όπου απορεί κανείς για το ποιόν τους, πως φαντάζει ένα 24ωρο τους, αν εργάζονται με οποιονδήποτε τρόπο, πως διαχειρίζονται τα οικονομικά τους, τι αφιερώνουν στις ιδέες τους και τι σκοπεύουν να κάνουν για αυτές, είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας. Οι αδιάφοροι μικροαστοί μπορούν να λειτουργούν χαβαλεδίστικα. Καμία αντίρρηση. Έχουν μία σαφή τοποθέτηση. Δεν θέλουν να ξυπνήσουν, θέλουν να κοιμούνται ύπνο βαθύ. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά λοιπόν. Οι εθνικιστές δεν δικαιολογούνται να πράττουν χαβαλεδίστικα. Διεγραμμένοι και από τα κατάστιχα της ζωής, σιγά μην τους διαγράψει το facebook. Και για να τελειώνει το παραμύθι, η δικαιολογία που εκφράζουν όσοι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ότι δήθεν κάνουν προπαγάνδα μέσα από το μέσο, είναι όπως και το μυαλό τους, σαν κάλπικη λίρα. Αλήθεια, θα εκδώσουν τα σχόλια, τις ύβρεις και τα Like σε βιβλίο; Πόσες ώρες να έχουν ξοδέψει για να γράψουν ένα ιδεολογικό κείμενο ή ένα πολιτικό δοκίμιο σε σύγκριση με τις ώρες που έχουν κάτσει σε έναν υπολογιστή για να γράψουν τις παπαριές τους; Η δικαιολογία ότι προσφέρουν στην ιδέα και μόνο που υπάρχουν είναι επίσης κάλπικη σαν την λίρα του μυαλού τους. Απλώς κλέβουν τον αέρα των συμπατριωτών τους. Άρα, ούτε συναγωνιστές, αλλά φασιστικά αποβράσματα, όχι διαφορετικά από τους αντιφασίστες, που ζουν και αναπνέουν από καθαρό μίσος. Μυξοεθνικιστές Haters της πλάκας. Με λίγο ψάξιμο, θα συναντήσετε τους ίδιους ανθρώπους σε οποιαδήποτε σελίδα του facebook υπάρχει και δεν υπάρχει, που δεν έχουν αφήσει το στίγμα τους. Αν δεν προσέξει κανείς μπορεί και να λερωθεί από το αίμα που τρέχει στην θόνη τους. Τι άλλο μπορεί να πει κανείς για αυτούς τους ανθρώπους, πέρα από ότι αισθάνεται θλίψη για το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται. Ξημεροβραδιάζονται στα social media για να κουτσομπολέψουν σαν κατίνες, επιδεικνύουν πόσο σκληροί εθνικιστές τιμωροί είναι ή μπορούν να γίνουν, αλλά από πράξη ΜΗΔΕΝ στο πηλίκο. Προς τι τότε όλα αυτά ρε μάγκες; Για να ρίξετε καμία γκομενίτσα που ψάχνει τον εθνικιστή ιππότη με το άλογο; Ούτε άλογο υπάρχει, ούτε ιππότης. Υπάρχει πίσω από κάθε προφίλ ένας απεγνωσμένος για λίγη εκτόνωση από αυτά που μέσα του πιέζεται να κάνει αλλά δεν έχει τα 'guts' να τα κάνει. Σας το είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας.

Πιέστε το πλήκτρο δυνατά, αλλά κάτω τα ξερά σας από αγώνες που δίνουν κάποιοι, γιατί δεν είστε ούτε τρίχα από τα αρχίδια τους. Και κάτι τελευταίο, την λογοκρισία σας την έχουμε γραμμένη στα χωρίς σόλα υποδύματα μας. Είναι ίδιον της μικροαστικής ηθικής σας. Όχι της δικής μας. Όποιος θέλει ξυπνάει. Όποιος θέλει κοιμάται. Όλα τα άλλα είναι 'να είχαμε να λέγαμε'. Γιατί η ζωή προχωράει μέσα από αγώνες, από απώλειες, από στερήσεις, από θυσίες. Όχι μέσα από πρώτο τραπέζι πίστα και από μπουζουκλερί...